In het centrum van Den Haag, aan de Dunne Bierkade, bevindt zich Restaurant Ethica.

Ethica: Duurzaam, lokaal & zelfgemaakt

Bij Ethica hanteren we een duurzame kaart en gebruiken we oude technieken om moderne gerechten te maken. Van onze gerechten is 80% plantaardig  en 20% bereid met dieren die in overschot zijn in Nederland.

 

De ingrediënten zoeken we lokaal en wij maken zoveel mogelijk zelf; zoals bier, fris en andere dranken. Ook producten als tempeh, sojasaus, kimchi en vissaus worden in het restaurant gemaakt. In en om het restaurant staan onze eigen fruitbomen, kruidenplanten en gekweekte groenten; lokaler wordt het niet! Met deze werkwijze willen wij ons steentje bijdragen aan een duurzamer bestaan.

 

Verwacht in Ethica kwaliteit, gastvrije bediening in een informele ambiance.

 

Wij bieden:

  • Een uitdagende functie in een gezellige, jonge en prettige werkomgeving.
  • Veel verantwoordelijk en vrijheid. Je bouwt aan je eigen team, stuurt aan en er is veel ruimte voor eigen inbreng.
  • Een salaris passend bij de functie en ervaring .
  • Je runt je eigen restaurant in een professionele omgeving.
  • Flexibele uren en werktijden: waarin je full time beschikbaar bent.

 

Functie:

  • Je bent verantwoordelijk voor een optimale maar ongedwongen beleving van gasten, waarbij ze zich zeker geen nummer mogen voelen.
  • Je runt je eigen restaurant en je hebt als doel om de bedrijfsvoering optimaal te organiseren. Dit in samenspraak met de eigenaren.
  • Je bent zelfstandig, proactief en komt met ideeën.
  • Je zorgt ervoor dat er elke dag weer gezellige sfeer wordt neergezet, een uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit binnen de doelstellingen van het restaurant.
  • Je werkt consequent & professioneel, weet helicopterview te behouden en bent je gericht op elk detail. Jij maakt het verschil!

 

Wij zoeken:

  • Gastvrij, enthousiast & representatief.
  • Zelfstandig, communicatief sterk en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Proactief en ondernemend.
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een assistent of vergelijkbare functie.
  • Een horeca opleiding/achtergrond is een pré.
  • Goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal.

 

Wij zijn:

  • Een veelzijdig bedrijf met restaurant, terras en multifunctionele ruimtes in de kelder (voor kleine evenementen, vergaderingen, private dining).
  • Een jong, gefaseerd groeiend bedrijf waarin we als team kwaliteit, duurzaamheid met een duidelijk verhaal willen neerzetten.

 

Soort dienstverband: Fulltime. We beginnen met een tijdelijk contract, wanneer het bevalt is er ruimte voor een vaste aanstelling.

 

Wil jij de uitdaging met ons aan gaan? Stuur ons dan nu een bericht want misschien zijn we wel op zoek naar jou!

reageren kan per e-mail op vacature@ethicarestaurant.nl