DutchEnglish

Menukaart

Borrelkaart

Hele dag te bestellen

Kimchi-kaas bitterballen (6st) € 8,50
Ree bitterballen (6st) € 9,50
Oesterzwam bitterballen (6st) € 7,00
Bloemkool tempura met hoisin en sriracha € 8,50
Gedroogde wildworst met pickles en mosterd € 7,00
Ree tataki met gember, soja, sesam en lenteui € 12,50
Ceviche van gegrilde groente € 8,50
Gekarameliseerde chilly amandelen € 5,50
Nacho’s met wildstoof en gesmolten kaas € 12,50
Zuurdesembrood met olijfolie, zout en bierstroop € 8,50
Geitenbrie met toast, walnoten en appelstroop € 9,00

Diner 3 gangen € 39
met wijnarrangement € 21

Diner 4 gangen € 46,5
met wijnarrangement € 28

Ons vier-gangen menu heeft een gezamenlijke hoeveelheid van een hoofdmaaltijd voor een volwassen persoon. Kleine gerechten kunnen uitgewisseld worden met gerechten van de borrelkaart.

Menu

Dinerkaart te bestellen van woensdag tot en met zondag 16:30 – 21:30

Voorgerechten - € 12,50

Filet Americain van ree
Amsterdams zuur – piccalilly schuim – aardappelchips

Koolrabi
aardappel – chilly – paddenstoelen – postelein

Tussengerechten - € 12,50

Rivierkreeft tartaar
bisque– wild zwijn – koriander – wortel – aubergine

Doperwten met munt
gerookte wortel – tuille – verse kruiden

Hoofdgerechten - € 19,50

Halve duif
truffelaardappel – biet – walnoot – balsamico – gevogeltejus

Knolselderij steak
curry – zoete aardappel – spitskool

Dessert - € 11,00

Chocolade cake met ijs
lemoncurd – hangop – hazelnoot

Geitenkaasplank (+3,50)
vijf soorten geitenkaas – vijgenchutney – notenbrood