Menukaart

Borrelkaart

Hele dag te bestellen

Kimchi-kaas bitterballen (6st) € 8,50
Ree bitterballen (6st) € 9,50
Oesterzwam bitterballen (6st) € 7,00
Gedroogde wildworst met pickles en mosterd € 7,00
Zuurdesembrood met olijfolie, zout en bierstroop € 8,50
Geitenbrie met toast, walnoten en appelstroop € 9,00

Diner 3 gangen € 43,50
met wijnarrangement € 19,50

Diner 4 gangen € 49,50
met wijnarrangement € 26,00

Diner 5 gangen € 56,00
met wijnarrangement € 32,50

Gerechten kunnen los besteld worden, maar zijn op zichzelf onvoldoende als volledige maaltijd.

Menu

Dinerkaart te bestellen van woensdag tot en met zondag van 17:00 tot 21:30

Voorgerechten - € 13,50

Ree rib
aardappelsalade – rode kool BBQ saus

Aardpeer salade
zwarte knoflook curd – paddenstoelen- selderij

Tussengerechten - € 13,50

Gevulde inktvis
rivierkreeft – rijst – schuim van huisgemaakte vissaus

Gevulde puntpaprika
tempeh – olijven – venkel – chipotle

Hoofdgerechten - € 20,50

Wild zwijn steak
peterseliewortelcreme – aardappel mille feuille – olijvenjus

Venkel
zoete aardappel – shiitake – sinaasappel – gember 

Tweede tussengerechten - € 13,50

Gesiers van wilde gans
appel – bietenwafel – calvados/balsamicostroop

Tarte tatin
winterwortel – roomkaas – miso

Dessert - € 12,00

Crème Brûlée met tijm
bloedsinaasappel sorbet

Geitenkaasplank      (+2,50) 
vijf soorten geitenkaas – vijgenchutney – notenbrood