Menukaart

Borrelkaart

Kimchi-kaas bitterballen (6st) € 8,50
Ree bitterballen (6st) € 9,50
Oesterzwam bitterballen (6st) € 7,00
Gedroogde wildworst met pickles en mosterd € 7,00
Zuurdesembrood met olijfolie, zout en bierstroop € 8,50
Geitenbrie met toast, walnoten en appelstroop € 9,00

Diner 3 gangen € 45,00
met wijnarrangement € 21,75

Diner 4 gangen € 55,00
met wijnarrangement € 29,00

Diner 5 gangen € 65,00
met wijnarrangement € 36,25

Gerechten kunnen los besteld worden, maar zijn op zichzelf onvoldoende als volledige maaltijd.

Menu

Dinerkaart te bestellen van woensdag tot en met zaterdag vanaf 17:00 uur

Voorgerechten - € 14,50

Tataki van ree rug
tomaat – limoenblad – zwarte sesam – kweepeer

Cantharellen in beurre noisette
miso – pompoen – peer – mille feuille

Tussengerechten - € 14,50

Gekonfijte eendenpoot
wortel – sinaasappel – aardappelschuim – kikkererwten kletskop

Tomaten in zwarte knoflook
gekonfijte aardappel – gefermenteerde bloemkool – boekweit

Hoofdgerechten - € 22,50

Rouleau van wild zwijn
gevulde paprika – zoete aardappel – prei – hedgehog potato – wild jus

En croûte met wortel en prei
selderij – biet salade – spitskool – hazelnoot

Sliptong
lavas creme – knolselderij – tomaat

Tweede tussengerechten - € 14,50

Korean fried pigeon (KFP)
polenta – wortel – kappers – citrus

Ravioli
kombu – dennenappel – miso – tomaat – snijbiet

Dessert - € 14,50

Zoete gelaagde taart met biet en knolselderij
sorbet van biet en druif – witte chocolade – noten

Geitenkaasplank
vijf soorten geitenkaas – venkel chutney – desem kletzenbrot