Kimchi-kaas bitterballen (6st) € 8,50
Ree bitterballen (6st) € 9,50
Oesterzwam bitterballen (6st) € 7,00
Gedroogde wildworst met pickles en mosterd € 7,00
Zuurdesembrood met olijfolie, zout en bierstroop € 8,50
Geitenbrie met toast, walnoten en appelstroop € 9,00
Diner 3 gangen € 45,00
met wijnarrangement € 21,75
Diner 4 gangen € 55,00
met wijnarrangement € 29,00
Diner 5 gangen € 65,00
met wijnarrangement € 36,25
Gerechten kunnen los besteld worden, maar zijn op zichzelf onvoldoende als volledige maaltijd.
Dinerkaart te bestellen van woensdag tot en met zaterdag vanaf 17:00 uur
Tataki van ree rug
tomaat – limoenblad – zwarte sesam – kweepeer
Cantharellen in beurre noisette
miso – pompoen – peer – mille feuille
Gekonfijte eendenpoot
wortel – sinaasappel – aardappelschuim – kikkererwten kletskop
Tomaten in zwarte knoflook
gekonfijte aardappel – gefermenteerde bloemkool – boekweit
Rouleau van wild zwijn
gevulde paprika – zoete aardappel – prei – hedgehog potato – wild jus
En croûte met wortel en prei
selderij – biet salade – spitskool – hazelnoot
Sliptong
lavas creme – knolselderij – tomaat
Korean fried pigeon (KFP)
polenta – wortel – kappers – citrus
Ravioli
kombu – dennenappel – miso – tomaat – snijbiet
Zoete gelaagde taart met biet en knolselderij
sorbet van biet en druif – witte chocolade – noten
Geitenkaasplank
vijf soorten geitenkaas – venkel chutney – desem kletzenbrot
Openingstijden
Alle dagen van de week is het mogelijk om groepsarrangementen te boeken. Informatie kunt u opvragen via booking@ethicarestaurant.nl.
Openingstijden restaurant
Woensdag 17:00 – 23:00
Donderdag 17:00 – 23:00
Vrijdag 17:00 – 23:00
Zaterdag 17:00 – 23:00
Zondag gesloten
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Sluitingstijd is naargelang drukte van de avond
Contact
Dunne Bierkade 35
2512 BD Den Haag, Nederland
070 – 215 90 93
Reserveringen via de button rechts onderin of telefonisch.
Groepsreserveringen
booking@ethicarestaurant.nl
Algemeen
info@ethicarestaurant.nl