Bij Ethica zetten wij ons in voor een duurzamere vorm van gastronomie en laten u daar graag kennis mee maken. Al onze producten zijn biologisch, zelf gekweekt of lokaal aangekocht. Ons vlees bestaat uitsluitend uit wild dat wij zelf jagen ten behoeve van natuurbeheer en ter voorkoming van overpopulatie. Onze vis wordt alleen geserveerd na strenge controle van vismethode en certificering. Wij wensen u een fijne avond!
Kimchi-kaas bitterballen (6st) € 8,50
Ree bitterballen (6st) € 9,50
Oesterzwam bitterballen (6st) € 7,00
Gedroogde wildworst met pickles en mosterd € 7,00
Diner 4 gangen € 54,50
met wijnarrangement € 31,00
Diner 5 gangen € 64,50
met wijnarrangement € 38,75
Diner 6 gangen € 74,50
met wijnarrangement € 46,50
Menu’s komen met amuse en friandise
Gerechten kunnen los besteld worden, maar zijn op zichzelf onvoldoende als volledige maaltijd.
Wijnarrangement (Heel 100 ml / Half 50 ml)
4 gangen € 31,00 / € 22,00
5 gangen € 38,75 / € 27,50
6 gangen € 46,50 / € 33,00
Dinerkaart te bestellen van woensdag tot en met zaterdag vanaf 17:00 uur
Menu’s komen met amuse en friandise
Hieronder vindt u 7 gangen. Bij elke gang kunt u kiezen tussen vegetarisch en niet-vegetarisch
Gemarineerde heilbot, koolrabi, lavendel, nori, postelein
4, 5, 6
Wild pate, brioche, cranberry, rabarber, ui compote
4, 5, 6
Heek filet, koolraap, beurre blanc, lieve vrouwe bedstro
5, 6
Gans, lof, mousseline, wortel, courgette
4, 5, 6
Bloedworst, groene asperge, rode kool, paddenstoel
6
Panna cotta van pastinaak, kumquat ijs, praline, Italiaanse merengue of Vijf soorten geit- en schapenkaas, compote, kletzenbrot of Espresso Martini
4, 5, 6
Dinerkaart te bestellen van woensdag tot en met zaterdag vanaf 17:00 uur
Menu’s komen met amuse en friandise
Hieronder vindt u 7 gangen. Bij elke gang kunt u kiezen tussen vegetarisch en niet-vegetarisch
Biet hasselback, konings oesterzwam, spinazie, cashew, cassishoutolie
4, 5, 6
Linzen in savooieblad, wilde paddenstoelen, kombu, hop
4, 5, 6
Knolselderij tagliatelle, ingemaakte witte asperge, pistache, lavas
5, 6
Pompoen mille feuille, miso, paksoi, appel
4, 5, 6
Tarte tatin van gerookte wortel, walnoot praline, aardpeer, feta
6
Panna cotta van pastinaak, kumquat ijs, praline, gele rozijn of Vijf soorten geit- en schapenkaas, compote, kletzenbrot of Espresso Martini
4, 5, 6
A la carte gerechten kunnen los besteld worden, maar zijn op zichzelf onvoldoende als volledige maaltijd
Biet hasselback, konings oesterzwam, spinazie, cashew, cassihoutolie
Linzen in savooieblad, wilde paddenstoelen, kombu, hop
Gemarineerd heilbot, koolrabi, lavendel, nori, postelein
Knolselderij tagliatelle, ingemaakte witte asperge, pistache, lavas Tarte tatin van gerookte wortel, walnoot praline, aardpeer, feta Wild pate, brioche, cranberry, rabarber, ui compote Bloedworst, groene asperge, rode kool, paddenstoel
Heek filet, koolraap, beurre blanc, lieve vrouwe bedstro
Pompoen mille feuille, miso, paksoi, appel
Gans, lof, mousseline, wortel, courgette
Vijf soorten geiten- en schapenkaas, compote, kletzenbrot
Panna cotta van pastinaak, kumquat ijs, praline, gele rozijn
Rabarbersorbet, ganache, coulis, zonnebloempit Espresso martini, vodka, Ethica koffielikeur (€ 11,50)
De ingrediënten van onze gerechten zoeken we lokaal en wij maken bij Ethica zoveel mogelijk zelf; zoals bier, fris en andere dranken. In en om het restaurant staan onze eigen fruitbomen, kruidenplanten en gekweekte groenten; lokaler wordt het niet!
Openingstijden
Alle dagen van de week is het mogelijk om groepsarrangementen te boeken. Informatie kunt u opvragen via booking@ethicarestaurant.nl.
Openingstijden restaurant
Woensdag 17:30 – 23:00
Donderdag 17:30 – 23:00
Vrijdag 17:30 – 23:00
Zaterdag 17:30 – 23:00
Zondag gesloten
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Sluitingstijd is naargelang drukte van de avond
Nieuwsbrief
Contact
Dunne Bierkade 35
2512 BD Den Haag, Nederland
070 – 215 90 93
Reserveringen via de button rechts onderin of telefonisch.
Groepsreserveringen
booking@ethicarestaurant.nl
Algemeen
info@ethicarestaurant.nl