Menukaart

Borrelkaart

Kimchi-kaas bitterballen (6st) € 8,50
Ree bitterballen (6st) € 9,50
Oesterzwam bitterballen (6st) € 7,00
Gedroogde wildworst met pickles en mosterd € 7,00
Zuurdesembrood met olijfolie, zout en bierstroop € 8,50
Geitenbrie met toast, walnoten en appelstroop € 9,00

Diner 3 gangen € 47,50
met wijnarrangement € 23,75

Diner 4 gangen € 57,50
met wijnarrangement € 31,00

Diner 5 gangen € 67,50
met wijnarrangement € 38,25

Menu’s komen met amuse en friandise

Gerechten kunnen los besteld worden, maar zijn op zichzelf onvoldoende als volledige maaltijd.

Menu

Dinerkaart te bestellen van woensdag tot en met zaterdag vanaf 17:00 uur

Menu’s komen met amuse en friandise

Voorgerechten - € 15,50

Gekonfijte nieuwe Hollandse haring
Bietsorbet – limoen kaviaar – gepekelde meloen

Tomaten in zwarte knoflook
Courgette – aardappel – knoflookstelen

Tussengerechten - € 15,50

Tataki van gerookte duif
Wortel – schorseneer – sesam – limoenblad – nori

Aardpeer mille feuille
Schorseneren – hazelnoot – knolselderij – kokos

Hoofdgerechten - € 24,50

Wild zwijn biefstuk
Pompoen – radicchio – gratin – jus van zwarte pruim en kers

Pannenstoelen en croute
Chicken of the woods (paddenstoel) – gefermenteerde bloemkool

Harder filet
Venkel – appel – duindoorn – gele wortel

Tweede tussengerechten - € 14,50

Warme dungesneden ganzenborst
Zuurkool – aardappel – lavas  mosterd

Tarte tatin
Sjalot – geitenkaas – sinaasappel – kappertjes

Dessert - € 14,50

Mokka cake en amaretto
Soezenbiscuit – gedroogd fruit – vlierbloesem sorbet

Kaasplankje met 5 soorten geit- en schapenkazen
Venkelstroop – desem kletzenbrot

Espresso martini
Espresso – vodka – Ethica koffielikeur