Bij Ethica zetten wij ons in voor een duurzamere vorm van gastronomie en laten u daar graag kennis mee maken. Al onze producten zijn biologisch, zelf gekweekt of lokaal aangekocht. Ons vlees bestaat uitsluitend uit wild dat wij zelf jagen ten behoeve van natuurbeheer en ter voorkoming van overpopulatie. Onze vis wordt alleen geserveerd na strenge controle van vismethode en certificering. Wij wensen u een fijne avond!
Kimchi-kaas bitterballen (6st) € 8,50
Ree bitterballen (6st) € 9,50
Oesterzwam bitterballen (6st) € 7,00
Gedroogde wildworst met pickles en mosterd € 7,00
Zuurdesembrood met olijfolie, zout en bierstroop € 8,50
Geitenbrie met toast, walnoten en appelstroop € 9,00
Diner 4 gangen € 52,50
met wijnarrangement € 31,00
Diner 5 gangen € 62,50
met wijnarrangement € 38,75
Diner 6 gangen € 72,50
met wijnarrangement € 46,50
Diner 7 gangen € 82,50
met wijnarrangement € 54,25
Menu’s komen met amuse en friandise
Gerechten kunnen los besteld worden, maar zijn op zichzelf onvoldoende als volledige maaltijd.
Wijnarrangement (Heel 100 ml / Half 50 ml)
4 gangen € 31,00 / € 22,00
5 gangen € 38,75 / € 27,50
6 gangen € 46,50 / € 33,00
7 gangen € 54,25 / € 38,50
Dinerkaart te bestellen van woensdag tot en met zaterdag vanaf 17:00 uur
Menu’s komen met amuse en friandise
Hieronder vindt u 7 gangen. Bij elke gang kunt u kiezen tussen vegetarisch en niet-vegetarisch
Ceviche van IJsselmeer snoekbaars, broccoli, koolrabi, duindoorn
4, 5, 6
Langzaam gegaarde eendenbout, balsamico reductie, zuurkool, augurk
4, 5, 6
Zwarte heilbot, venkel, kaantjes van tempeh, wortel, anijs
5, 6
Ganzenborst, pastinaak, gratin, jus met cassisbes
4, 5, 6
Gestoofd wild zwijn, rivierkreeft, knoedels, berenklauw
6
Rabarber sorbet, ganache, stoofpeer, coulis, zonnebloempit
4, 5, 6
Vijf soorten geit- en schapenkaas, kweepeer, kletzenbrot
Ook mogelijk in plaats van zoet dessert
7
Dinerkaart te bestellen van woensdag tot en met zaterdag vanaf 17:00 uur
Menu’s komen met amuse en friandise
Hieronder vindt u 7 gangen. Bij elke gang kunt u kiezen tussen vegetarisch en niet-vegetarisch
Tomaat op verschillende wijzen, geitenkaas, aardbei, munt
4, 5, 6
Wilde paddenstoelen, kliswortel, pruimencider, cepes, aardpeer
4, 5, 6
Ravioli, pompoen, geitenkaas, zwarte knoflook, zwarte walnoot
5, 6
Wellington van bieten, spinazie, aardappel, BBQ-saus
4, 5, 6
Knolselderij mille feuille, miso, paksoi, nectarine
6
Rabarber sorbet, ganache, stoofpeer, coulis, zonnebloempit
4, 5, 6
Vijf soorten geit- en schapenkaas, kweepeer, kletzenbrot
Ook mogelijk in plaats van zoet dessert
7
Espresso martini, espresso, vodka, Ethica koffielikeur
€ 11,50
A la carte gerechten kunnen los besteld worden, maar zijn op zichzelf onvoldoende als volledige maaltijd
Tomaat op verschillende wijzen, geitenkaas, aardbei, munt
Wilde paddenstoelen, kliswortel, pruimencider, cepes, aardpeer
Ceviche van IJsselmeer snoekbaars, broccoli, koolrabi, duindoorn
Ravioli, pompoen, geitenkaas, zwarte knoflook, zwarte walnoot Knolselderij mille feuille, miso, paksoi, nectarine Langzaam gegaarde eendenbout, balsamico reductie, zuurkool, augurk Gestoofd wild zwijn, rivierkreeft, knoedels, berenklauw
Zwarte heilbot, venkel, kaantjes van zwijn, wortel, anijs
Wellington van bieten, spinazie, aardappel, BBQ-saus
Ganzenborst, pastinaak, gratin, jus van cassisbes
Vijf soorten geiten- en schapenkaas, kweepeer, kletzenbrot
Lievevrouwebedstro-roomijs, wortelcake, appel
Rabarbersorbet, ganache, stoofpeer, coulis, zonnebloempit Espresso martini, vodka, Ethica koffielikeur (€ 11,50)
De ingrediënten van onze gerechten zoeken we lokaal en wij maken bij Ethica zoveel mogelijk zelf; zoals bier, fris en andere dranken. In en om het restaurant staan onze eigen fruitbomen, kruidenplanten en gekweekte groenten; lokaler wordt het niet!
Openingstijden
Alle dagen van de week is het mogelijk om groepsarrangementen te boeken. Informatie kunt u opvragen via booking@ethicarestaurant.nl.
Openingstijden restaurant
Woensdag 17:00 – 23:00
Donderdag 17:00 – 23:00
Vrijdag 17:00 – 23:00
Zaterdag 17:00 – 23:00
Zondag gesloten
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Sluitingstijd is naargelang drukte van de avond
Nieuwsbrief
Contact
Dunne Bierkade 35
2512 BD Den Haag, Nederland
070 – 215 90 93
Reserveringen via de button rechts onderin of telefonisch.
Groepsreserveringen
booking@ethicarestaurant.nl
Algemeen
info@ethicarestaurant.nl