As van ananas bladeren. Te gebruiken als garnering
Ananas schillen en groene bladeren roosteren in de oven op 200 graden. Wanneer donkerbruin tot zwart uit de oven, af laten koelen en tot poeder draaien in de blender.
As van ananas bladeren. Te gebruiken als garnering
Ananas schillen en groene bladeren roosteren in de oven op 200 graden. Wanneer donkerbruin tot zwart uit de oven, af laten koelen en tot poeder draaien in de blender.
Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag 17:00 – 23:00
Donderdag 17:00 – 23:00
Vrijdag 17:00 – 23:00
Zaterdag 13:00 – 23:00
Zondag 13:00 – 19:00
Sluitingstijd is een indicatie naargelang drukte van de avond
Contact
Dunne Bierkade 35
2512 BD Den Haag, Nederland
070 – 215 90 93
Reserveringen & boekingen
booking@ethicarestaurant.nl
Overig
info@ethicarestaurant.nl