As van ananas bladeren. Te gebruiken als garnering
Ananas schillen en groene bladeren roosteren in de oven op 200 graden. Wanneer donkerbruin tot zwart uit de oven, af laten koelen en tot poeder draaien in de blender.
As van ananas bladeren. Te gebruiken als garnering
Ananas schillen en groene bladeren roosteren in de oven op 200 graden. Wanneer donkerbruin tot zwart uit de oven, af laten koelen en tot poeder draaien in de blender.
Openingstijden
Alle dagen van de week is het mogelijk om groepsarrangementen te boeken. Informatie kunt u opvragen via booking@ethicarestaurant.nl.
Openingstijden restaurant
Woensdag 17:00 – 23:00
Donderdag 17:00 – 23:00
Vrijdag 17:00 – 23:00
Zaterdag 17:00 – 23:00
Zondag gesloten
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Sluitingstijd is naargelang drukte van de avond
Nieuwsbrief
Contact
Dunne Bierkade 35
2512 BD Den Haag, Nederland
070 – 215 90 93
Reserveringen via de button rechts onderin of telefonisch.
Groepsreserveringen
booking@ethicarestaurant.nl
Algemeen
info@ethicarestaurant.nl