VACATURE: Sous Chef fulltime

Zoek je een uitdagende baan waarbij je zeker nieuwe dingen gaat leren?
We werken met gejaagd wild uit Nederland dat we zelf villen en uitbenen, we kweken groenten in onze twee moestuinen en we zijn gespecialiseerd in het fermenteren en conserveren van onze producten. Dit alles vanuit een duurzaam perspectief waarbij we onze gasten laten zien hoe je goed en duurzaam kunt eten.
Over Ethica: Ons concept heeft als doel onze omgeving te verduurzamen en daarmee een betere toekomst te creëren voor iedereen. Het concept is onze basis en overkoepelt de middelen die we daarvoor inzetten. Onze vaste waarden zijn Duurzaam, Lokaal en Zelfgemaakt en dat betekent niet alleen het gebruik van duurzame producten, maar ook het onderhouden van duurzame relaties en het delen van onze kennis.

Ons restaurant is ons middel om verduurzaming te promoten. Via onze gasten bereiken wij een breed publiek en wij hopen dat ons verhaal doorverteld wordt. Naast het restaurant zetten we meer middelen in zoals een afhaalservice, cadeaupakketten met duurzame producten, Lees meer over onze aanpak op https://ethicarestaurant.nl/concept/

Lijkt het jou leuk om ons team te versterken? Als Sous-chef heb je een sturende rol in een keukenteam van 5 tot 7 personen. Je bent een aanpakker met een sterke wil om nieuwe technieken te leren en uit te werken. Je kunt op dagen zelfstandig het service leiden en zet graag de puntjes op de i. Je bent in staat om overzicht te behouden en taken te verdelen. Je bent onderzoekend van aard met interesse in fermenteren, wild verwerken en kweken van groenten.

Ethica restaurant bestaat sinds mei 2019. Als nieuw bedrijf hebben we onze vuurdoop inmiddels gehad en we zijn klaar om nieuwe stappen te maken. Het restaurant is gesitueerd aan de Haagse gracht in een statig pand. De dinerzaal telt zo’n 35 stoelen, we hebben een groot terras aan de gracht en we verhuren daarnaast een grote en kleine zaal in de kelder voor partijen. We serveren een regelmatig wisselend 4 gangen menu waarbij elk gerecht een specifiek verhaal verteld over duurzaamheid.
De functie Sous-chef betreft een fulltime functie van 38 uur per week, welke over 4 dagen verdeeld worden. Je krijgt een marktconform salaris afhankelijk van reeds opgedane ervaring. Je directe leidinggevende is onze chef en samen draag je zorg voor het functioneren van de keuken.
Wil je meer over ons bedrijf weten, dan vind je dat op www.ethicarestaurant.nl

Wil jij deel uitmaken van een jong, veelzijdig en gemotiveerd team? We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Stuur een email naar vacature@ethicarestaurant.nl Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons bereiken op 070-2159093.