Coronamaatregelen

CORONAMAATREGELEN

De huidige Coronamaatregelen nopen ons tot creatief ondernemen. We hopen dat we op deze manier toch nog een beetje met jullie in contact kunnen blijven!

LUNCH, BORREL & DINER

Ja, je kunt nog gewoon in ons restaurant eten. Wij ontvangen je graag op vrijdag, zaterdag of zondag tussen 12:00 en 17:00 uur. Het menu vind je hier. 

AFHAAL – Wil je thuis genieten van de gerechten van Ethica? Ook dat kan. Wij zijn geopend voor afhaal van woensdag t/m zondag 12:00 – 19:00 uur. We hebben twee opties; De afhaalgerechten thuis afmaken of warm meenemen. De afhaalinformatie vind je hier.

CADEAUPAKKETTEN

Maar er is meer! Wat dacht je van onze Cadeaupakketten? We hebben vier verschillende pakketten samengesteld. Prijzen beginnen bij 19,95 en alle informatie vind je hier.

KERST

Op 24 december kan je tussen 12:00 en 17:00 uur in ons restaurant genieten van een heerlijk Kerstmenu, je kan nu al reserveren.

Wil je thuis genieten van een heerlijk Kerstdiner? Kies dan voor ons Kerstmenu voor thuis! Zoals je van ons gewend bent koken wij met wat we oogsten en wat er gejaagd wordt. Het afhaalmenu is een 5 gangen diner met amuse en friandises dat je thuis met onze instructievideo’s eenvoudig kunt afmaken.

We leveren daar graag bijpassende dranken bij; er is keuze tussen een wijn, bier en alcoholvrij arrangement. Ook kun je kiezen uit flessen wijn van onze kaart.

Voor de jonge deelnemers van uw Kerstdiner bieden we ook een kindermenu van 3 gangen.

Voor alle informatie over onze mogelijkheden met Kerst, klik hier.