Private dining

Private dining in Den Haag Centrum

Heerlijk genieten van culinaire hoogstandjes in een prachtige, besloten omgeving. En dat in het centrum van Den Haag! Bij Ethica kan het allemaal! Wil je met een grote groep uit eten? Private dining is mogelijk tot groepen van 60 personen. Zo kan jij een avond lang genieten, zonder zich zorgen te maken over de grootte van de groep. De ideale optie als er iets te vieren valt!

Alle dagen van de week is het mogelijk om groepsarrangementen te boeken.

met je gezelschap Uit eten in de Grote zaal

Onze grote zaal kent vele functionaliteiten. De capaciteit bedraagt:

– Private dining voor groepen van 40 personen

Ideaal om met een grote groep, voor bijvoorbeeld een verjaardag of bedrijfsuitje, uit eten te kunnen. De zaal heeft een eigen bar met tapinstallatie, een eigen keuken voor snellere afgifte van het eten en een eigen garderobe. Minder mobiele mensen kunnen de lift nemen om ongemak te voorkomen.

Uit eten in de kleine zaal van Ethica

Onze kleine zaal biedt een meer persoonlijke setting. De capaciteit bedraagt:

– Private dining voor groepen van 20 personen

Voor de iets kleinere groepen hebben wij ook de kleine zaal. De zaal straalt een gezellige sfeer uit en . Heeft net zo als de grote zaal een eigen bar, bedienbare geluidsinstallatie en ook een keuken voor afgifte. De zalen kunnen uiteraard naar uw wensen worden ingedeeld.

 

Als er iets is waar ons team voldoening uit haalt, is het wel om een onvergetelijke avond te faciliteren voor onze gasten. Alles is daarom ook bespreekbaar. Borrelhapjes vooraf? Een passend wijnarrangement? Of misschien past een open bar beter bij de gelegenheid? Wij zullen het regelen. Zo kunt u zorgeloos genieten van de gelegenheid en het gezelschap.

grote zaal huren in Den Haag
kleine zaal huren voor workshops of private dining

Kenmerken

Eigenschappen van onze private dining zalen

Alles is mogelijk!

Heeft u interesse om onze locatie te gebruiken, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen; onze gegevens staan onderaan deze pagina. We kunnen op maat een offerte voor u maken waarin al uw wensen opgenomen worden. Natuurlijk kunnen we u van advies voorzien.

Dineren in een privéruimte met alleen uw gasten en toch in een restaurant klinkt als een avond om nooit te vergeten! Onze chef bedenkt graag voor u een diner op maat. Met onze duurzame zelfgemaakte producten is smaaksensatie gegarandeerd. Denk aan een mooi opgedekte tafel, een langzaam gegaarde achterbout met onze zelfgekweekte groente en bereidingen, mooie wijnen en uw avond kan niet meer stuk.

Aanvraag indienen

Zaal huren bij Ethica

Duurzaam en verantwoord uit eten

Wij serveren alleen maar gerechten met duurzame, lokale en zelfgemaakte ingrediënten. Onze chef maakt bijna alles zelf, wat door een ander normaal gesproken gekocht wordt. Denk hierbij aan kazen, worsten, miso, sojasaus, en we verkopen ook zelfgemaakt bier en frisdrank. In ons restaurant zie je dan ook tussen de vers groeiende groenten, specerijen en fruitbomen. Het vlees is op de meest duurzame manier verkregen en de groenten zijn natuurlijk biologisch. Naast de ingrediënten die bij ons zelf vandaan komen, kun je ook een door Ethica gebrouwen biertje drinken, voor de kinderen hebben wij onze eigen frisdranken. Verder zijn onze gerechten 80% plantaardig en 20% bereid met lokaal wild.

 

Met 200+ positieve recensies is kiezen voor een privé diner in Den Haag de ideale keuze .Restaurant Ethica ligt aan de Dunne Bierkade aan De Gracht van Den Haag. Het is een mooie centrale plek die goed bereikbaar is en waar je altijd nog andere bedrijfsuitjes aan kan koppelen. Er is veel vraag, dus maak vandaag nog een reservering of vraag vrijblijvend een offerte aan.