Heerlijke basis voor verschillende sauzen
300 gram frambozen azijn
300 gram champagne
300 gram suiker
300 gram bessenpuree
Doe alle ingrediënten in een pan, breng al roerdende met een garde aan de kook en laat indikken. Zeef en laat afkoelen.
Heerlijke basis voor verschillende sauzen
300 gram frambozen azijn
300 gram champagne
300 gram suiker
300 gram bessenpuree
Doe alle ingrediënten in een pan, breng al roerdende met een garde aan de kook en laat indikken. Zeef en laat afkoelen.
Openingstijden
Alle dagen van de week is het mogelijk om groepsarrangementen te boeken. Informatie kunt u opvragen via booking@ethicarestaurant.nl.
Openingstijden restaurant
Woensdag 17:00 – 23:00
Donderdag 17:00 – 23:00
Vrijdag 17:00 – 23:00
Zaterdag 17:00 – 23:00
Zondag gesloten
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Sluitingstijd is naargelang drukte van de avond
Nieuwsbrief
Contact
Dunne Bierkade 35
2512 BD Den Haag, Nederland
070 – 215 90 93
Reserveringen via de button rechts onderin of telefonisch.
Groepsreserveringen
booking@ethicarestaurant.nl
Algemeen
info@ethicarestaurant.nl