Chocolade biscuit

EiGlutenLactose

Benodigdheden

Oven
Bakblik
Mixer
Mengkom
Spatel

Inhoud Mix

Chocolade
Boter
Suiker
Eieren
Bloem
Bakpoeder

Zelf toevoegen

Matchapoeder (voor een groene thee biscuit)

Knapperig koekje met chocolade

350 gram chocolade naar keuze
150 gram boter
540 gram suiker
440 gram eieren
270 gram bloem
14 gram bakpoeder

Verwarm oven op 180 graden. Smelt de chocolade zachtjes. Klop de eieren met de suiker op hoge stand voor 10 minuten. Klop op middel stand voor 5 minuten. Voeg langzaam het chocolade-botermengsel toe. Schraap de zijkanten van de kom en vouw de bloem en het bakpoeder in het mengsel. Bak 20-25 minuten.

Voor Groene Thee Biscuit
Voeg 20 gram gezeefde matchapoeder toe aan de geklopte eieren en suiker

Voor Witte Chocolade Biscuit
Carameliseer witte chocola op 150 graden al roerend en voeg boter toe wanneer de chocola nog warm is