Romig dessertschuim
150 gram griekse yoghurt
150 gram karnemelk
200 gram slagroom
50 gram suikerwater
Mengen, beluchten met 1 patronen in een kidde van 1 liter. NIET SCHUDDEN maar enkele uren in de koeling laten rusten.
Romig dessertschuim
150 gram griekse yoghurt
150 gram karnemelk
200 gram slagroom
50 gram suikerwater
Mengen, beluchten met 1 patronen in een kidde van 1 liter. NIET SCHUDDEN maar enkele uren in de koeling laten rusten.
Openingstijden
Alle dagen van de week is het mogelijk om groepsarrangementen te boeken. Informatie kunt u opvragen via booking@ethicarestaurant.nl.
Openingstijden restaurant
Woensdag 17:00 – 23:00
Donderdag 17:00 – 23:00
Vrijdag 17:00 – 23:00
Zaterdag 17:00 – 23:00
Zondag gesloten
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Sluitingstijd is naargelang drukte van de avond
Nieuwsbrief
Contact
Dunne Bierkade 35
2512 BD Den Haag, Nederland
070 – 215 90 93
Reserveringen via de button rechts onderin of telefonisch.
Groepsreserveringen
booking@ethicarestaurant.nl
Algemeen
info@ethicarestaurant.nl