Romig dessertschuim
150 gram griekse yoghurt
150 gram karnemelk
200 gram slagroom
50 gram suikerwater
Mengen, beluchten met 1 patronen in een kidde van 1 liter. NIET SCHUDDEN maar enkele uren in de koeling laten rusten.
Romig dessertschuim
150 gram griekse yoghurt
150 gram karnemelk
200 gram slagroom
50 gram suikerwater
Mengen, beluchten met 1 patronen in een kidde van 1 liter. NIET SCHUDDEN maar enkele uren in de koeling laten rusten.
Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag 17:00 – 23:00
Donderdag 17:00 – 23:00
Vrijdag 17:00 – 23:00
Zaterdag 13:00 – 23:00
Zondag 13:00 – 19:00
Sluitingstijd is een indicatie naargelang drukte van de avond
Contact
Dunne Bierkade 35
2512 BD Den Haag, Nederland
070 – 215 90 93
Reserveringen & boekingen
booking@ethicarestaurant.nl
Overig
info@ethicarestaurant.nl