DutchEnglish

Cheesecake

Vega
EiGlutenLactoseNoten

Benodigdheden

Oven
Bakvorm
Garde
Spatel
Mengvorm

Inhoud Mix

Bloem
Amandelpoeder
Bruine basterdsuiker
Eigeel
Zachte boter
Room
Roomkaas
Eieren
Suiker
Citroen
Limoen

De lekkerste cheesecake van Den Haag

Voor 3 taarten

Bodem:
400 gram bloem
100 gram amandelpoeder
200 gram bruine basterdsuiker
20 gram eigeel
400 gram zachte boter

Deeg uitrollen en afbakken in de oven 180°C 12 minuten.

Vulling:
650 gram roomkaas
100 gram room
5 eieren
175 gam suiker
40 gram bloem
sap van 1 citroen
rasp van 1 citroen
rasp van 1 limoen

Eieren luchtig slaan met de suiker. Bloem zeven en door de eieren spatelen. Citroensap en rasp mengen met de roomkaas, een beetje room toevoegen. Roomkaas mengen met de eieren, op de afgebakken bodems storten en afbakken 150°C 25 minuten.