DutchEnglish

Choco bietentaart

Vega
GlutenLactose

Benodigdheden

Oven
Garde
Mengkom
Bakblik

Inhoud Mix

Tarwemeel
Bruine basterdsuiker
Cacaopoeder
chocolade pastilles
Zout
Vanillesuiker
Bakpoeder
Bieten
Zonnebloemolie
Melk
Appel azijn

Heerlijk sappige chocoladetaart

Droge mix:
450 gram tarwemeel
200 gram bruine basterdsuiker
150 gram cacaopoeder
100 gram chocolade pastilles
snuf zout
1 zakje vanillesuiker
1 zakje bakpoeder

Natte mix:
500 gram bietenblokjes (+/- 4mm)
200 milliliter zonnebloemolie
250 milliliter melk
2 eetlepels(appel)azijn

Topping mix:
Smelt 80 gram chocolade pastilles en 80 gram room

Bereiding:
Bekleed bodem taartvorm met bakpapier
Voeg droge mix bij natte mix en meng tot glad
Stort in vorm, oven 50 min, 180 graden, priktest
Giet toppingmix over de taart en laat afkoelen