Met fonceerdeeg maak je de ideale taartbodem:
1 kilo bloem
500 gram boter
20 gram zout
400 gram water
Bloem en boter verkruimelen, water en zout toevoegen en kneden tot een soepel deeg. 24 uur laten rusten in de koelkast.
Met fonceerdeeg maak je de ideale taartbodem:
1 kilo bloem
500 gram boter
20 gram zout
400 gram water
Bloem en boter verkruimelen, water en zout toevoegen en kneden tot een soepel deeg. 24 uur laten rusten in de koelkast.
Openingstijden
Alle dagen van de week is het mogelijk om groepsarrangementen te boeken. Informatie kunt u opvragen via booking@ethicarestaurant.nl.
Openingstijden restaurant
Woensdag 17:30 – 23:00
Donderdag 17:30 – 23:00
Vrijdag 17:30 – 23:00
Zaterdag 17:30 – 23:00
Zondag gesloten
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Sluitingstijd is naargelang drukte van de avond
Nieuwsbrief
Contact
Dunne Bierkade 35
2512 BD Den Haag, Nederland
070 – 215 90 93
Reserveringen via de button rechts onderin of telefonisch.
Groepsreserveringen
booking@ethicarestaurant.nl
Algemeen
info@ethicarestaurant.nl