Wat is suiker? Suiker is een kristallijne stof die wordt gebruikt als zoetmaker in voedsel en dranken. Het wordt gewonnen uit suikerbieten, suikerriet, sommige vruchten, bloemen en andere planten. Suiker is een koolhydraat, waardoor ...
Een Gastric met nolly prat is de basis voor fris zure sauzen: 180 gram sjalot grof gesneden 1 deciliter dragon azijn 0.5 liter witte wijn 180 gram nolly prat 1 laurierbladeren Peperkorrels Doe dit ...
Het recept voor Polenta frietjes / Funchi Fries: 1 kilo polenta 2 liter water 1 eetlepels zout 1 eetlepels boter Breng twee liter water aan de kook met de zout. Voeg hier de polenta ...
Ons recept voor fudge cookies, lekkere karamelkoekjes: 400 gram suiker 300 gram glucose 100 gram honing 400 gram boter 300 gram bloem Verhit de suiker, glucose, honing en boter tot het is gesmolten. Voeg ...
Fruitige saus voor bij het dessert 1 liter frambozenpuree 200 gram suiker 1 citroen Doe de frambozenpuree, suiker en sap van een citroen in een pan. Breng aan de kook en laat zachtjes indampen ...
Met fonceerdeeg maak je de ideale taartbodem: 1 kilo bloem 500 gram boter 20 gram zout 400 gram water Bloem en boter verkruimelen, water en zout toevoegen en kneden tot een soepel deeg. 24 ...
Het recept voor Italiaans Platbrood, de Focaccia: 675 gram bloem 9 gram zout 6 gram suiker 2 zakjes gist Optioneel kruiden 475 mililiter water Bovenstaande ingrediënten kneden, bol maken, insmeren met olie en 30 ...
Het recept voor traditionele pannenkoekjes / flensjes: 1 liter melk 350 gram bloem 6 eieren 125 gram suiker 1 sinaasappelrasp 125 gram boter Smelt de boter, en meng dit goed met de rest van ...