Vacature Sous-Chef Ethica

Vacature Sous-chef Ethica restaurant Den Haag – fulltime

Zoek je een uitdagende baan waarbij je zeker nieuwe dingen gaat leren? We werken met gejaagd wild uit Nederland dat we zelf villen en uitbenen, we kweken groenten in onze twee moestuinen en we zijn gespecialiseerd in het fermenteren en conserveren van onze producten. Dit alles vanuit een duurzaam perspectief waarbij we onze gasten laten zien hoe je goed en duurzaam kunt eten.

Als Sous-chef heb je een sturende rol in een keukenteam van 3 a 4 personen. Je bent een aanpakker met een sterke wil om nieuwe technieken te leren en uit te werken. Je kunt op dagen zelfstandig het service leiden en zet graag de puntjes op de i. Je bent in staat om overzicht te behouden en taken te verdelen. Je bent onderzoekend van aard met interesse in fermenteren, wild verwerken en kweken van groenten.

Ethica restaurant bestaat sinds juni 2019. Als nieuw bedrijf hebben we onze vuurdoop inmiddels gehad en we zijn klaar om nieuwe stappen te maken. Het restaurant is gesitueerd aan de Haagse gracht in een statig pand. De dinerzaal telt zo’n 35 stoelen, we hebben een groot terras aan de gracht en we verhuren daarnaast een grote en kleine zaal voor partijen. We serveren een regelmatig wisselend meer-gangen menu waarbij elk gerecht een specifiek verhaal vertelt over de herkomst van de duurzame producten.

De functie Sous-chef betreft een fulltime functie van 38 uur per week. Je krijgt een goed en marktconform salaris afhankelijk van reeds opgedane ervaring. Je directe leidinggevende is onze chef en samen draag je zorg voor het functioneren van de keuken.

Wij geloven in duurzame relaties en daarom word je beloond voor je inzet. Meer inzet betekent een beter salaris. Wij hebben de groeiprofielen en salarisschalen uitgeschreven en bij serieuze interesse delen we deze graag met je. Verder houden we in ons personeelsbeleid rekening met diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit voor iedereen.

Wil je meer over ons bedrijf weten, dan vind je dat op www.ethicarestaurant.nl. Heb je interesse in deze uitdagende functie dan zien we graag je CV met motivatiebrief per email tegemoet op administratie@ethicarestaurant.nl. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons bereiken op 070-2159093.