Fishcakes Thai / Aziatische viskoekjes

Het recept voor Aziatische viskoekjes / Fishcakes Thai: 1 kilo vis 1 kilo boter 350 gram zoete aardappel 4 lente ui 1/2 bos koriander 1/2 bos munt 2 rode pepers 2 eieren 4 centimeter citroengras 1/2 eetlepel gember 1 eetlepel red curry Rasp de zoete aardappel grof op een kaasrasp. Meng de rest van de […]

Café de Paris boter (ansjovis boter)

Dé klassieke kruidenboter 700 gram boter 45 gram fijne ronde peterselie 45 gram gesneden bieslook 45 gram ansjovis 250 gram ketchup 30 gram cognac 30 gram Madeira 20 gram knoflookteen 40 gram grove mosterd Meng in de keukenmachine de ansjovis, drank en de knoflook. Voeg de ketchup, madeira, mosterd en boter toe. Snijd de kruiden […]

Ceasardressing

Een tradidionele saladedressing 325 gram ei 105 gram fijne mosterd 30 gram ansjovis 60 gram parmazaan 30 gram knoflooktenen 2x sap van citroen 1225 ml arachideolie Peper 15 gram zout Meng alles behalve de olie in de keukenmachine fijn. Als alles fijn is, al draaiende de olie langzaam en gelijkmatig toevoegen. Niet te snel de […]

Kimchi Kaas Bitterballen

Bitterbal gemaakt van kaas en kimchi 400gr kaas 200gr kimchi 1 ei 3 el maizena Verwarm de frituur voor op 170C. Laat de kimchi even uitlekken in een zeef en rasp ondertussen de kaas en doe die in een mengkom. Snijd de kimchi fijn, zou ook kort in de keukenmachine kunnen. Doe de kimchi bij […]