Cheesecake

De lekkerste cheesecake van Den Haag Voor 3 taarten Bodem: 400 gram bloem 100 gram amandelpoeder 200 gram bruine basterdsuiker 20 gram eigeel 400 gram zachte boter Deeg uitrollen en afbakken in de oven 180°C 12 minuten. Vulling: 650 gram roomkaas 100 gram room 5 eieren 175 gam suiker 40 gram bloem sap van 1 […]

Artisjokkensalsa

Heerlijke salsa voor bij de borrel 1 maal Artisjokharten uit blik 50 gram Basilicum 50 gram Rucola Amandelen Parmezaan Maal alles in de blender, en voeg naar smaak amandelen en parmezaan toen tot er een mooie pesto dikte ontstaat.

Aardappelwafel

Wafeltjes gemaakt van aardappel Maak puree van: 1 kilo kruimige aardappel 100 gram roomboter, ongezouten 1 heel ei (50 gram gepasteuriseerd) 5 eidooiers (125 gram gepasteuriseerd) Maak soezenbeslag van: 250 mililiter water 150 gram roomboter, ongezouten 125 gram gezeefde bloem 4 hele eieren zout, peper en nootmuskaat Doe het water en de boter in een […]

Amandelkrokant

Een crumble van krokante amandelen 250 gram suiker 250 gram water 1 citroen 1 sinaasappel 1 kilo geschaafde amandelen 100 gram suiker Werkwijze : Sinaasappel en citroen zesten met 100 gram suiker. Met amandelen mengen en even laten staan. 250 gram suiker en 250 gram water aan de kook brengen, toevoegen aan amandelen en even […]